Genezis Black Friday akció!

2021. December 3., Friday

Genezis Black Friday akció!

Felhívjuk kedves Partnereink figyelmét, hamarosan a prémium Genezis műtrágyákra december 9-10-én vásárlási akciót hirdetünk meg! Az akció keretein belül, teljes termelésünket januártól május 31-ig kínáljuk fel a magyar termelők felé, jelentős árkedvezménnyel a műtrágya európai árszintjéhez viszonyítva.

Ha most kimarad, lehet, hogy nem fog jutni!

A legjobb áron most vehet a következő év tavaszáig. Mostani tudásunk szerint a műtrágya lényegesen drágább lesz, ennek két oka van. A következő időszakban várható hideg időjárás a gázárak jelentős emelkedését vetíti elő. Másrészt mi úgy prognosztizáljuk, hogy nem lesz annyi kínálat, mint amennyi kereslet a régióban. Ezért az ár véleményünk szerint jelentősen emelkedni fog.

Felhívjuk tisztelt Partnereink figyelmét, hogy gondolják át! Mi fog jobban emelkedni? A raktárában eltárolt gabona ára, vagy a műtrágya ára? Mi azt gondoljuk, hogy rövid távon a műtrágya ára, lényegesen. Erre szeretnénk felhívni tisztelt Partnereink figyelmét. A döntés joga az Öné. Mi azt javasoljuk, most vegye meg.

Ajánlatunk kiterjed a teljes Genezis nitrogén, NPK és levéltrágya palettánkra, ami gyártási kapacitásaink végéig érvényes. Logisztikai akadályok miatt folyékony műtrágyából korlátozott mennyiségben áll rendelkezésünkre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy január, február, március hónapokra, mikor a műtrágyának a legnagyobb a felhasználása, a megrendelések beérkezési sorrendjében fogjuk kiszolgálni Partnereinket. Az általunk gyártott mennyiség mostani legjobb tudásunk szerint lényegesen kevesebb, mint a magyar piacról hiányzó műtrágya mennyiség.

Ne maradjon le!

Genezis Black Friday akció december 9-10!

www.genezisepartner.hu

 

A tájékoztatás nem teljes körű! A pontos feltételekért keresse a Genezis Partnerhálózat üzletkötőit, regisztráljon a genezisepartner.hu webshop-on és kövesse Facebook oldalunkat!

www.genezisepartner.hu